Om oss

Nobelia Hemservice AB är verksamt i Stockholm med omnejd. Företagets grundare och ägare har lång erfarenhet från arbete inom service och omsorg. Ambitionen är att erbjuda hemservice med fokus på integritet, trygghet, flexibilitet och högsta möjliga kvalitet. 

Vi säkerställer att du blir nöjd genom:

  • Att säkerställa att alla medarbetare bär arbetskläder och kan uppvisa giltig ID-handling
  • Ansvarsförsäkring via Trygg Hansa

Företagsuppgifter:

  • Org. Nr: 556963-1608
  • Innehar F-skatt
  • Momsreg. nr: SE556963160801
  • Plusgiro: 711846-6

Din trygghet – vårt ansvar

För att du ska känna dig trygg med det arbete vi utför i ditt hem utser vi en personlig hemserviceleverantör. Din personliga hemserviceperson får skriva på ett sekretessavtal och kan uppvisa ID-handlingar. Vi har en ansvarsförsäkring som innebär att om något går sönder i ditt hem så ersätter vi det.

Du som kund väljer själv om du vill lämna nyckel till oss. Vi skriver då en nyckelkvittens som bevis på att vi erhållit nyckeln. Gällande eventuellt larm så väljer du att lämna ut larmkod alternativt att inte larma på vid det aktuella städtillfället. De nycklar som vi kvitterar ut märker vi med ett id-nummer kopplat till dig som kund. Därmed finns inga personliga kunduppgifter såsom namn, adress eller portkod, tillsammans med nyckeln.

Så här säger några av våra kunder:
 

- Vi har precis varit i lägenheten och inspekterat städningen. Vilket fantastiskt jobb ni gjort! Tusen tack för det. Vi kommer verkligen att rekommendera er till våra vänner. Susanne och Göran, Högdalen

- Bra och professionella. Martin Nilsson, Stockholm

- Jag är väldigt tacksam för åren som jag har fått använda mig av eran tjänst! Mirjam, Rönninge

Önskar du personliga referenser? Kontakta oss så får du namn och telefonnummer till någon av våra nöjda kunder.

 

Nobelia Hemservice AB är en seriös arbetsgivare som månar om sina medarbetare. Vi har avtalsenliga löner i enlighet med branschens kollektivavtal.