Hushållsnära tjänster & hemservice

Känner du att stressnivån ökar när du kommer hem? Är du överhopad av måsten som tar tid från familjen eller annat som du hellre skulle vilja göra på din fritid? Vi underlättar din vardag genom att ta hand om dina "måsten" så att du kan ägna dig åt det som är viktigt för dig. Vi hjälper till med städning, strykning, tvättning, flyttstädning och enklare trädgårdsarbete. Vi hjälper också dig som är senior med enklare hushållssysslor samt ledsagning till exempelvis apoteket eller affären. 

Du kan välja enstaka insatser eller att boka upp ett abonnemang som innebär att du anlitar oss regelbundet.

Allmänna villkor

Nedan följer de allmänna villkoren som gäller när du anlitar Nobelia Hemservice för dina hushållsnära tjänster.

Timbank

Som  abonnemangskund har du en timbank. Det innebär att när du avbokar ett tillfälle så sparas timmarna i din timbank. Dessa timmar kan sedan användas till våra övriga tjänster. Du har två (2) fria avbokningar per år samt möjlighet till en (1) avbokningsfri månad under sommaren.

RUT-avdrag

Du får göra skatteavdrag på 50 procent när du använder dig av hushållsnära tjänster. Du kan få upp till 25 000 kronor i skatteavdrag per år. Om ni är två personer i hushållet betyder det att ni tillsammans kan ansöka om upp till 50 000 kronor i avdrag. Om du är över 65 år får du dra av det dubbla beloppet per person, dvs. 50 000 kr.

Vi ansöker om ditt RUT-avdrag och avdraget sker direkt på fakturan. Det belopp som betalas av dig är beloppet efter RUT-avdrag. Läs mer om RUT-avdraget här.

Uppsägning

Om du har ett abonnemang och vill säga upp avtalet med oss så är uppsägningstiden 1 månad. En uppsägning ska vara skriftlig och inkomma via brev eller e-post.

Betalning

Betalningsvillkor är 10 dagar.