Homestyling

Ska du sälja din bostad och vill maximera värdet? Då ska du använda dig av homestyling. Enligt Mäklarforum anser så många som en tredjedel av landets mäklare att rätt utförd homestyling ökar värdet med 5-10 procent, i vissa fall ända upp till 15 procent. 

Syftet med stylingen är att få bostaden att tilltala den tänkta målgruppen och passa ihop med såväl område som arkitektur. Det gör vi genom att skapa ett inbjudande första intryck, att få spekulanten att känna sig trygg och avslappnad så att han eller hon enkelt kan skapa sig en bild av hur dennes framtida hem kommer att se ut. Vi skapar en positiv och särskiljande känsla som spekulanten tar med sig från visningen. 

Kostnaden för homestyling är liksom mäklararvodet avdragsgill, vilket innebär att du minskar din reavinstskatt. För mer information kontakta Skatteupplysningen.
 

Vi erbjuder tre olika tjänster


1. Konsultation med "Gör-det-själv-lista"
Vi bokar in ett möte i den aktuella bostaden och ger förslag på åtgärder som du enkelt kan genomföra själv. Vi sammanställer sedan en detaljerad lista som vi lämnar över och som du kan ha som stöd genom hela försäljningen. Pris från 3000 kr. inklusive moms.

2. Liten homestyling
Vi kompletterar din inredning med rekvisita så som mattor, tavlor, kuddar etc. samt ser till att det finns färsk frukt, snittblommor mm på plats inför visningen. Vi ger också råd om vad som bör plockas undan inför visningen. Vid behov gör vi enklare ommöblering. Pris från 10 000 kr. inklusive moms.

3. Mellan homestyling
Utöver ovanstående ser vi också över ljussättningen och möbleringen för bästa intryck och vid behov möblerar vi om samt kompletterar med enstaka möbler och gröna växter. Vi kompletterar även med accessoarer. I badrummet skapar vi exempelvis en Spa-känsla med väldoftande tvålar och mysiga frottéhanddukar. Pris från 13 000 kr. inklusive moms.
 

En bostadsaffär är ofta en av de viktigaste händelserna i en persons liv. Låt oss hjälpa dig att optimera den. Kontakta oss för mer information eller för att boka in din homestyling. 


Boka vårt Försäljningspaket - Homestyling, visningsstädning och flyttstädning


Och du, du glömmer väl inte bort städningen. Ditt hem måste vara skinande rent inför visningen. Vi hjälper dig gärna med det också. Om du vill kan du köpa vårt "Försäljningspaket". Då får du homestyling, visningsstädning och flyttstädning i ett paket vilket innebär 10 % rabatt på samtliga tjänster.