Hushållsnära tjänster  

Tänk att komma hem till ett skinande rent hem efter en lång arbetsdag. Med Nobelia hemservice kan du prioritera annat än städning på din lediga dag.

Hjälp med trädgårdsskötsel  

Hjälp att sköta trädgården? Vi tar hand om löpande trädgårdsarbete så som att vattna blommar, klippa gräs och rensa ogräs.

Homestyling inför försäljning  

Att sälja sin bostad är en av de viktigaste affärstransaktionerna under en hel livstid. Låt oss hjälpa dig att göra försäljningen till ditt livs affär.


 

Teckna abonnemang

  och få 50 % rabatt
    på första städningen
 
               

Kontakta oss här >>

Välkommen till Nobelia Hemservice

Väljer du oss slipper du städa innan städningen

Många uppskattar tanken på att få städat regelbundet, men avskräcks av att känna krav på sig att behöva plocka i ordning på bestämda tider. Hos oss slipper du det. Utöver den "traditionella" hemstädningen erbjuder vi plockning, diskning, vikning av tvätt etc. Allt efter dina önskemål.

Är du intresserad av ett abonnemang börjar du alltid med en provstädning. Väljer du därefter att teckna ett abonnemang får du halva priset på första ordinarie tillfälle. Boka din provstädning här. 

Nobelias kvalitetsgaranti

Vår målsättning är 100 procents kundnöjdhet. Om du av någon anledning inte är nöjd med det sätt som tjänsten utförts ber vi dig att omedelbart kontakta oss så att vi kan åtgärda detta snarast möjligt.